תפקידים של חדרי קירור
חדרי קירור הם חללים מקוררים הנפוצים בעיקר להקפאה וצינון במקומות גדולים. החדרים נמצאים פעמים רבות ברשתות הסופרים, רשתות השיווק והמזון, במפעלים וחללי מסחר, במעבדות, בבתי חולים, במסעדות ועוד. אז למה משמשים חדרי הקירור וכיצד בוחרים חדר קירור טוב? התשובות בהמשך.
חדרי קירור המותאמים לחללים שונים ומותאמים לצרכי הלקוח, מאפשרים התאמתן של דלתות חדרי הקירור, התאמת מנועי הקירור, כיוון אמצעי הקירור ועוד. חדרי הקירור המיוצרים בארץ ובעולם, משמשים למגוון שימושים כגון:
- אחסון מוצרי קוסמטיקה כדוגמת – קרמים, וחומרים הדרושים אחסון בקור.
- חדרי קירור לצרכים של קירור מידיי
- חדרי קירור לצורך בקרת אקלים
- צינון אוכל בכמויות גדולות
- צינון מוצרי בשר וירקות ושמירתם טריים
- קירור מוצרי גבינה וחלב.
- וקירור תרופות ותכשירים רפואיים
מהו חדר קירור טוב?
חדר קירור אפקטיבי וטוב הוא חדר קירור שנבנה או מוזמן לפי התאמה מלאה ללקוח. חדר הקירור עליו להיות חסכני, מותאם לגודל החלל בו הוא מוצב, להתאים מבחינת הדלתות בין אם הן חשמליות, דלתות כנף או דלתות הזזה, ולתת מענה לקירור מידיי של מגוון מוצרים.
הקפדה על קירור נכון
קירור נכון של מוצרים שומר על טריות המוצרים הנמצאים בו. כאשר אנו בוחרים חדרי קירור, בין אם מדובר על חדר קירור קטן ושקוף או על חדר קירור גדול – חשוב כי חדר הקירור יהיה מספיק קר על מנת שישמור על טריות המוצרים הנמצאים בו. קירור נכון, הוא אלמנט הכרחי לשמירה על בטחון הלקוחות שלנו.
בנוסף, חשוב שהמקררים יתאימו לעבודה נוחה, יהיו מותאמים מודולרית לעבודה עימם, ויקלו על העובדים בעבודתם מול המקרר כמו גם על הלקוחות שניגשים אל המקררים באופן ישיר.
כיצד מוצאים חברה טובה לחדרי קירור?
חברה טובה לאספקת חדרי קירור, תוכל לספק חדרי קירור למגוון צרכים, בין אם מדובר ברשתות שיווק גדולות עד למקררים לקיוסקים קטנים. חדרי הקירור של החברה עליהם לשמור על המוצרים מקוררים ובטקסטורה נכונה מבלי לפגוע במרקם המוצר או להקפיא אותו יתר על המידה.
בנוסף, חשוב שהחברה תציע מגוון פתרונות לקירור כמו מאווררים תעשייתיים מיוחדים, שירות ייעוץ ללקוחות, ומקפיאים בשלל סוגים כמו למשל: מקררי תצוגה, מקפיאים, מקררים למעדניות, מקררי שתיה ועוד. חשוב שהחברה תהיה בעלת ותק וניסיון רב בתחום עם רזומה של לקוחות גדולים וחזקים.